søndag den 17. april 2011

Figaro med dårlig mave!

I dag var dagen, hvor vinter "pelsen" skulle af og vi skulle ud på de åbne baner! formen er altid lidt rusten, første gang man komme ud af vinterhien!
Det er lang tid siden vi har været til "rigtig" træning - og det kunne mærkes! Og set i bagklogskabens klare lys, skulle jeg nok ikke ha´ været gået ind i ringen!
Figaro havde fra morgenstunden dårlig mave, rigtig tyndt og mange gange! Og det er selvfølgelig ikke nemt, at udfører div. øvelser når man er skidt! De første to øvelser gik fint - 8,5 og 9 (fællessit og dæk) - vi var sidste par på banen, og så har man jo god tid til, at "kigge" fri ved fod ud! Og føj for den lede - Erling havde virkelig tænkt længe over hvor svært han kunne gøre det for os! Omkring på stedet og to skridt frem - to skridt til højre - to til venstre og langsom gang - nå men vi fik da 8,5 - så det var super fint, men så gik Figaro kold, han luntede rundt og var slet ikke med. Han er nu på kogt kylling og ris, med en gang zoolac oveni - han har stort set sovet, lige siden vi kom hjem - stakkels hund! heldigvis har Preben ferie, så han behøver ikke være alene hjemme i morgen.
Nu kan han så få, et par dagens træningsfri og så håber jeg han er fit for fight igen, ellers må vi en tur til dyrlægen!
Vores super træner - Christina - var, for første gang i eliteklassen med Senna og det det gik da forrygende! de fik en 1. præmie og vandt klassen, heldigt at man har hende som træner!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar