lørdag den 13. november 2010

Gizmo - Strauss søn!


I dag skulle Gizmo - Strauss søn, ud og hyrde. Det ville jeg rigtig gerne se, så jeg tog op til Lone sammen med Figaro. Da jeg kom, lå Gizmo afdækket med fuld fokus på fårene, så jeg ville ikke kalde på ham. Jeg stod lidt bag ham og beundrede hans smukke pels og lige pludselig vendte han sig om og sendte mig et blik, der gik lige i hjertet på mig - Åh! hvor jeg kender det blik - fra Strauss. Jeg måtte gå væk, da tårene væltede ud af øjnene på mig. Hold op - det var som at se Strauss! Gizmo er blå/hvid og har strit ører - så lige der ligner han ikke Strauss, men hans øjne, hans pels og hans fehår på ørene puha! Jeg har ikke set noget af Strauss afkom siden den 12. okt. så jeg viste godt, at det kunne trække tårer - når den dag kom, og det gjorde det. Jeg savner ham stadig - så meget.

Her ligger Strauss - også på vej ind til fårene og det var lige det udtryk Gizmo sendte mig.

Gizmo venter på et GO!!!!

Hej farmor!

Holder lige en pause.
Han gør det, så flot!
Han har ikke været på får så mange gange endnu.

Da Gizmo var færdig tog Lone Figaro ind. Jeg tør simpelthen ikke, er bange for at de skal løbe ind i mit knæ! Han kunne, selvom det er 1 år siden, han sidst har prøvet det, huske div. kommandoer og han gjorde det super fint.
 

1 kommentar:

  1. Åh ja, jeg ser hvad du mener , Pia... dette meget sigende blik,,,, det er som at se Gizmo - bare i en anden farve.... Hans ører stritter kun 90%... spidsen kan ikke...

    SvarSlet