torsdag den 28. oktober 2010

Navne!

Jeg savner stadig Strauss rigtig meget og noget af det jeg kan tude over er, når jeg ser billeder af hans hvalpe. Johanne har lige sendt nogle af Sinus. Sinus er ikke den af hvalpene der ligner sin far mest, men alligevel er der jo "noget" - her er det pelsen ved ørene.
Strauss hed jo ikke Strutte for ingenting, han havde den sjoveste hvalpepels, der "struttede" ud til alle sider. Fehårene bibeholdt han ved ørene og det samme har Sinus ørepels altså gjort. 

Selvom jeg slet ikke er klar til ny hvalp endnu, kigger jeg rundt omkring og har da også forhørt mig hist og pist. Men det jeg bruger en del tid på lige nu, er at finde et navn. Jeg troede at min nye hvalp - når den engang skulle komme i 2012, skulle hedde Jingle, men det skal denne her hvalp ikke hedde.
Figaro er opkaldt efter "Figaros bryllup" som er et mester stykke af Mozart! (Mozart var 1. border collie her i huset) Så nu leder jeg efter noget Strauss har lavet. Han har skrevet meget, men det jeg har fundet indtil nu, klinger ikke som hundenavn. Han skrev bl.a. "An der schønen blauen Donau" - her kunne det jo selvfølgelig blive "Donau"
Så har han skrevet "Kaiserwalzer" - og her kunne det blive "Kaiser". Det bedste jeg har hørt fra Strauss er "Flagermusen", men hverken Flager el. Musen ligger lige til højrebenet. Det er et must, at det skal være - noget med Strauss, enten på den ene el. anden måde.  

1 kommentar: