søndag den 21. februar 2010

Strauss 6 år i morgen!

Strauss bliver 6 år d. 22 feb.


I morgen bliver min store dejlige, kloge dreng 6 år. Der findes ikke ret meget, der kan måle sig med en hundehvalp, at se hvor legesyge og nysgerringe de er! at glæde sig over de mange sjove og undelige ting, de kan finde på - og så JO! en voksen hund, der "ved alt"! Man kan efterlade dem alene hjemme og vide, at de ingenting laver - andet end at sove! Man kan fortælle dem "noget" og de forstår hvad man siger (det tror vi i alt fald)
Jeg nyder at se visdommen i øjenene - vide at han er for klog til, at gå i infight med andre hunde, går hellere en kæmpe bue uden om en evt. ballademager! Vide at en evt. tæve - virkelig er højløbsk - når han begynder at "te" sig! Har styr på de andre hunde i flokken og at flokken tilbeder ham, netop fordi han er så klog. De fleste tæver kan faktisk også godt li ham, for de skal bare sige fra en gang, så går han.
I 2009 lavede han faktisk ingenting - udover lidt Rally træning, så i år, havde jeg besluttet mig for, at nu skulle det være!!!! Og jo tak det går godt! Jeg meldte ham til en Rally prøve - prøven var overtegnet, så det blev ikke til noget. Så meldte jeg ham til i DcH - den blev aflyst på grund af vejret. Nu var vi ellers sådan nogen lunde klar - så ÆV!
Tillykke med fødselsdagen Strauss, du skal nok få det bedste kødben der findes!

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke Strauss med de 6 år, dejlige dreng ;-)

    Kh Mette, Choice og Maggie

    SvarSlet