fredag den 8. januar 2010

Nye møbler

Hundene har fået nye "senge" - dette fordi vi har købt nye møbler og nu skal det være slut med - at de ligger og flyder i sofaen (tror vi nok!)
Jeg er ved at være lidt træt af, at skulle støvsuge hele tiden - fordi sofaen ligner en sandbunke og fise rundt med en klud, lige inden der kommer gæster! Vores gæster ved ellers godt, at hundehår er noget - der findes her + grus og sand.
Men! nu er det slut - stadig, tror vi nok!
Så i går, kom deres nye senge. Strauss indtog sin med det samme - den er blød og har hovedpude - lige noget for en hund der elsker at ligge på ryggen! Figaro derimod kikkede på sin, som om han tænkte! "og hvem skal så ligge i den???????? "min far måske?" Han har endnu ikke været oppe i sin - ligger stadig i sofaen (den gamle, den nye er ikke kommet endnu)
Strauss elsker at ligge lige ved siden af mig, når jeg sidder ved computeren og hans nye seng, står lige ved siden af, så derfor har han måske nemmere ved, at accepterer den - jeg ved det ikke!
Nu må vi så se hvor længe det holder! det går nok som så meget andet - når der går et stykke tid - så ligger de igen i hver sit højrne, med stængerne lige i vejret og jeg fiser rundt med klud og støvsuger!

1 kommentar:

  1. ja ja Pia, lad os nu se hvem der skal ligge i de nye senge ;-)

    SvarSlet