søndag den 29. marts 2009

Weekendkursus med Andreas Rundquist.

Jeg har været på kursus hele weekenden med svenske Andreas Rundquist. Vi brugte ikke meget tid lørdag morgen - til snak, det var bare i gang. Jeg var første "mand" på banen - ja! jeg havde altså Figaro med. For øvrigt har jeg sjældent hørt navnet Figaro udtalt så smukt, som på svensk.
Andreas ville se vores fri ved fod - det var det første alle skulle vise. Og var man i den vildfarende tro, at man havde - bare sådan nogenlunde en rimelig pæn fri ved fod, så kunne man godt tro om. Vi gik fire - fem meter, så lød det stop, stop, stop! Figaro var slet ikke med - i hovedet. Så helt tilbage til "begyndelsen" Plads, kik op og tilbyd noget Figaro....................Det moment arbejdede vi længe på og det er også noget, vi skal bruge en del tid på, det næste stykke tid. Efter frokost måtte vi vælge hvad vi ville have hjælp til, jeg valgte "indkald med stop" Figaro stopper pænt, men tripper lidt, jeg vil have han låser forbenene. Det er helt bestemt en øvelse jeg skal træne meget med.

Søndag begyndte vi med fællesøvelser - sit og dæk. Alle 7 hunde fik 10.
Andeas ville se på min fri ved igen, om jeg havde forstået hvad det var han mente............... det gik ok.
Så gik vi til feltet. Andreas valgte at sætte springet ud på bagkanten af feltet, så Figaro fokuserede lige på.............. Jeg skulle belønne bag ved springet. Jeg har et meget dårligt knæ så Andreas måtte stå ved feltet, kaste bolden bagud og derefter løbe ind i feltet og lege, en lidt spøjs situation.
Vi var færdige søndag aften kl. ca. 18.00 og jeg mener færdige.................... jeg sov hele aftenen, det samme gjorde Figaro.
Herunder er lidt billede fra søndagen, som jo bød på et fantastisk vejr.


Så er det kaffetid - her er Andreas og Birgitte.

Lone, Helle, Hanne og Mads nyder solen. Hanne havde den fedeste stol.

Birgitte og Cheif er klar.

Søde gamle Easy.

Helle og Pepsi. Pepsi skal lære at sidde stille.


Mere kikkeri.

Bente og Jumper.











1 kommentar: