fredag den 6. marts 2009

To hunde!

Forleden dag blev jeg spurgt - af en der er ved at skal have hund nr. 2 - om det var MEGET besværligt at have 2 hunde? Jeg svarede nej! fordi jeg ikke syntes det er besværligt, jeg kan dårligt huske hvordan det kun er at have 1. Jeg har haft 2 hunde de sidste 5 år - på nær et par mdr. for et par år siden. Det var forøvrigt mærkeligt - kun at have 1.
Men for et par dage siden, fandt jeg ud af, at det kan være besværligt. Jeg havde fri og havde brugt formiddagen til at gøre rent, jeg skulle ud og træne om eftermiddagen, så jeg gav mig selv en halv times pause!!!!! Jeg satte mig godt til rette i en stol med benene oppe, et blad og en kop kaffe. Så er det at hund 1 finder ud af, at nu vil han faktisk gerne ud. Jeg rejser mig og lukker havedøren op - siger til hund 2 om han også vil med ud? men nej! det vil han ikke, han sover i sofaen med 4 stænger lige i vejret. Godt! jeg sætter mig igen - så finder hund 2 alligevel ud af, at han også vil ud. Så jeg rejser mig og lukker hund 2 ud. Nu sætter jeg mig med en kop frisk kaffe, da den første er blevet kold. Da jeg har siddet et par min. "banker" hund 1 på havedøren - for nu vil han faktisk gerne ind. Godt så!!!!!! kom ind lille ven og jeg kalder på hund 2 - som jeg slet ikke kan se, han er nok nede foran og venter på, at hans bedste legekammerat kommer ud og leger. Så jeg sætter mig igen med en halvkold kop kaffe og får lige taget en enkelt mundfuld, da hund 2 kommer og - meget gerne vil ind NU!!!!!!!!!
Så opgiver jeg - der er gået en halv time, kaffen er kold og jeg kan slet ikke huske hvad jeg har læst. Jo, jo - det er nemt med 2 hunde.....................................

1 kommentar:

  1. ;-) det der kender jeg godt

    kh Mette med tut 1 og tut 2

    SvarSlet